martes, 30 de octubre de 2012

Republik Bikes torna a pedalejar

A Republik Bikes no sabem estar de braços creuats així que ja hem preparat un parell d'activitats per les properes dues setmanes!!!


D'entrada us esperem a tots, el divendres 9 de novembre a les 19.00 hores de la tarda al Gimnàs Virgin Active de Terrassa, al Parc Vallès. I per què? Doncs per què hem tornat a organitzar una màster d'spinning!! I no us la podeu perdre per res del món! No valen excuses per què a les 19.00 hores ja tothom és fora de la feina! ;) Així doncs, passeu per la botiga a apuntar-vos o bé truqueu-nos o envieu-nos un correu per guardar-vos una plaça, ja que ja n'hi han 25 reservades!!! Us quedareu sense?


Per altra banda, si per la Castanyada no marxeu o bé voleu fer digerir els panellets molt millor; aleshores heu de venir sens falta a la sortida que hem organitzat pel dijous 1 de novembre amb bicicleta! Com ja sabeu, ens trobarem tots a la porta de la botiga de Republik Bikes a les 09.00 del matí per anar cap als boscos de Togores i Can Torres. Aquesta vegada, però, no valen excuses: la sortida del dijous és de nivell baix, amb un màxim de 20 quilòmetres i amb un nivell completament pla. Així que podríem dir que serà un passeig, per tant, us hi volem veure a tots!!



No ens falleu!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.