miércoles, 31 de octubre de 2012

Republik Bikes et posa en forma aquest pont!

Els panellets, les castanyes, les reunions familiars,... tot suma aquesta Castanyada i segurament alguns de vosaltres pensareu que us ve de gust tornar a suar una mica desprès d'aquests dies.
I per això, Republik Bikes ho té en compte i us oferim la possibilitat, no només de fer exercici, sinó de passar un dia genial, envoltats de natura i la mar de divertit!!

Si us animeu a passar un dia així amb nosaltres, amb Republik Bikes, us animem a que vingueu el proper diumenge 4 de novembre amb la vostra bicicleta a les 08:00 del matí a la porta de la nostra botiga.

Sortirem a fer una excursió amb bici cap al Pic del Vent- Torre Roja, una ruta d'aproximadament uns 60 quilòmetres però d'un nivell suau! A més a més, per als que als 40 quilòmetres decidiu tornar, no hi ha cap problema!! La ruta ofereix una drecera just a aquesta alçada, a la cruïlla de l'Alzina Gegant, just als peus del Pic. Així que no hi han excuses que valguin!



I a més a més, responent a les vostres inquietuds a Republik Bikes hem decidit organitzar unes sortides de RUNNERS. A partir del proper dimecres 7 de Novembre, i tota la resta de dimecres a les 20:00 hores, comencem a trotar i ho fem amb tots aquells que tingueu ganes de provar això de córrer, ganes de compartir aquesta afició mentre descobrim circuits pel nostre poble.

L'esperit i el nivell és iniciàtic, no cal tenir experiència ni maratons a les cames.
Quin material és necessari?

De moment unes bambes i roba còmode, res mes.

A quina hora comencem?

Sortirem a les 20 hores, per començar fent uns 20-30 minuts de trot suau que anirem augmentant o disminuint en funció del que vulgueu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.