martes, 5 de febrero de 2013

Sortida a Sant Quirze de Safaja

Bon dia Republiker@s!


Diumenge 3 de febrer vam decidir desafiar el temporal de vent i Republik Bikes va organitzar una sortida a Sant Quirze de Safaja. Eren tantes les nostres ganes de pedalejar que vam poder guanyar al fort vent que bufava i fer els 82 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell positiu amb tota tranquil·litat! Una gran sort i una bona manera de seguir entrenant per la propera cita seriosa: la Transmaresme.

Com sempre i en paral·lel, vam fer una segona sortida més curta per a que la gent que no podia estar tanta estona pugués tornar a casa a una hora raonable i pugués acabar la carrera.

Recordeu que aquí a Republik fem sortides adaptades a tots els nivells: cada diumenge sempre hi ha una sortida de nivell més alt i una altra de nivell més assequible, només cal que pregunteu o estigueu atents al Facebook o al nostre bloc mateix!

Els cracks de Republik!!!


Heu vist quant d'amor hi ha entre els nostres republiker@s???? ;)




EI!

Però no deixeu de llegir encara per què hem preparat noves sortides!!!
Dimecres 6 de febrer us esperem a tots a la porta de la botiga a les 20:00 hores per anar a córrer una mica. Apunteu-vos-hi aquí.

A més, dijous 6 de febrer us esperem a les 19:30 hores a la porta de la botiga per fer una sortida nocturna amb bicicleta. Arribarem sobre les 21:45 hores. Apunteu-vos-hi aquí
SOBRETOT: PORTEU UNA LLUM AMB CONDICIONS, LA SORTIDA NOCTURNA DE BTT ÉS PERILLOSA SENSE LLUM.

I com sempre i cada setmana, ens trobarem el diumenge 10 de febrer a les 8 del matí a la porta de la botiga per fer la BTT. Apunteu-vos-hi aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.