martes, 22 de enero de 2013

Ja s'acosta el cap de setmana

Hola Republiker@s!

Ja s'acosta el cap de setmana i encara que per a molts vulgui dir que arriben dies de descans, per a nosaltres arriben els dies més divertits!! Tenim ja unes quantes sortides preparades a les quals esperem que vingueu per a que les podeu gaudir. Així que és moment de treure l'agenda per començar a apuntar dates:

- D'entrada ens veiem demà dimecres, el proper 23 de gener a la porta de la botiga a les 20:00 hores per anar a córrer una estona. Recordeu que és una sessió a la qual hi pot venir tothom ja que són 35 minuts de trot molt suau.

- Per altra banda, el mateix dimecres 23 de gener us podeu apuntar a la sortida nocturna amb la vostra bicicleta. Ens trobarem a les 19:30 hores a la porta de la botiga, anirem fins a Granera i a les 22:45 ja estareu tots a casona.

- Per altra banda recordar-vos que aquest diumenge participarem a la cursa Montalbike, per tant, en principi no farem sortida llarga, tant sols queda per veure si farem la curta. Així que estigueu atents per si la fem!

Ara per ara, us volem veure tots demà! I recordeu: tant a la sortida de runners com a la nocturna, protecció i llums sempre!

A pedalar!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.