lunes, 5 de noviembre de 2012

Un resum d'un cap de setmana intens amb Republik Bikes

Ja sabeu que a Republik Bikes ens agrada molt tenir bons records de les sortides que fem durant tot el cap de setmana per què ja ho sabeu: sense vosaltres no seria possible!!

Aquest passat pont (de l'1 al 4 de novembre) vam tenir unes quantes sortides la mar d'interessants i divertides. D'entrada, pel mateix dijous dia 1 de novembre, Republik Bikes va organitzar una sortida per Collserola on vam aprofitar per fer un esmorzar a Can Coll abans de començar la ruta de nivell suau. Ens va fer un dia espectacular malgrat que ens vam trobar molt fang a causa de les pluges dels dies anteriors.



Foto de família abans de começar la ruta!


Encara que no ho sembli, la ruta era de nivell suau!! ;)


Però això no és tot! A Republik Bikes ens agrada molt la marxa i per això, també vam decidir muntar una sortideta pels més petits de la casa el dissabte dia 3 de novembre a la tarda. Vam fer una ruta pels parcs de Sant Quirze i Can Gambús i per felicitar-los per la feina ben feta, vam acabar l'excursió fent un berenar!

Amb els més menuts en el punt de sortida! Heu vist que ben equipats que anàven??


Finalment, però no menys important, Republik Bikes va fer una ruta molt maca i molt xula pel Pic del Vent. Llàstima del temps que ens va enganxar pluja i això ens va obligar a retallar una mica el recorregut deixant-lo, finalment, en 56 quilòmetres i 4 hores de bici.

Una panoràmica del cim


Ja veieu que ens ho passem la mar de bé, així que esperem comptar amb vosaltres per la propera!!!
Si voleu veure més fotos, les tenim al Facebook!




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.