miércoles, 16 de enero de 2013

Cursa dels Mussols



Bon dia Republiker@s!

A Republik Bikes hem pensat que potser és una mica just però cal que estigueu assabentats d'un regal que us podeu autoregalar: Una INSCRIPCIÓ a Republik Bikes per la Cursa delsMussols!!

I ara ens direu: com?

Molt senzill. La Cursa dels Mussols és una carrera de desnivell acumulat i amb força tobogans, la qual, consta de 12 quilòmetres (01:20 hores aproximadament) i comença a les 19:30 hores de la tarda del proper 23 de març a Sant Quirze. A més, el mateix dia també hi poden córrer els més joves!

I ara us tornareu a preguntar: i quina relació hi tenim nosaltres, Republik Bikes, amb la Cursa dels Mussols?

Bé, doncs per que REPUBLIKRUN és un dels patrocinadors oficials i, per aquest motiu, som els encarregats de fer els dorsals. Nosaltres havíem pensat que ja que tenim un grup molt maco els dimecres a la nit i que precisament el Dani és un dels organitzadors i un dels encarregats de fer les botifarres pel sopar; podríem anar tots junts a la Cursa dels Mussols! 

Si us ve de gust passar una estona genial mentre feu esport, porteu un frontal i acabeu sopant amb botifarres, l'únic que heu de fer és inscriure-us a la cursa a través de la webdels mussols i enviant-nos el resguard/ justificant de la vostra inscripció: us regalarem  una samarreta de color groc amb el nom de REPUBLIK escrit. No us hi podeu resistir!

El preu de la cursa pels federats és inferior al de no federats així que podeu aprofitar l'ocasió per federar-vosamb Republik Bikes i gaudir del descompte del preu de la cursa!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.