martes, 27 de noviembre de 2012

L'alimentació és molt important en el moment de fer esport

Molts metges, nutricionistes i dietistes remarquen la importància d'una bona alimentació.

Republik Bikes també subratlla aquesta importància, especialment, si fas esport ja que la pràctica d'exercici representa una despesa molt important, sobretot, d'energia. Per això, moltes vegades es diu que els aliments energètics són les estrelles de les dietes dels esportistes. Malgrat que això varia molt depenent de la dedicació i el tipus d'esport, no es pot negar que aquests aliments aporten a l'organisme hidrats de carboni i àcids grassos, elements essencials i bàsics per a que el nostre cos consumeixi l'energia necessària durant l'exercici.

Alguns dels aliments que són rics en hidrats de carboni i àcids grassos són el pa, les galetes, les patates, els cereals, la pasta, l'arròs, la xocolata, els fruits secs i els olis vegetals, així com altres elements fabricats especialment per cobrir aquestes necessitats energètiques.

Per a aquest motiu, Republik Bikes ha incorporat a la botiga productes alimentaris destinats a cobrir aquestes necessitats corporals, de manera que la pràctica de l'esport pugui resultar més fàcil i pràctica per al nostre organisme (ja que una absència d'aquests nutrients fa cremar les reserves).

 Les barretes energètiques són especialment importants i útils en la pràctica de la bicicleta: l'energia que usem per a pedalejar prové de la glucosa i aquesta, dels hidrats de carboni. Quan estem pedalejant i ens comencem a cansar, vol dir que les reserves de glucosa del nostre cos s'han esgotat. En aquest moment, el nostre cos comença a utilitzar l'energia que li ve de la grassa corporal però aquesta només ens permetrà mantenir un nivell baix d'exercici. Per això és molt important prendre aquestes barretes quan anem a fer esport, per tal que el cos pugui mantenir un ritme adequat durant l'exercici i no provoquem que el cos gasti energia que necessitem.

Tal i com les barretes són importants, també ho és el gel.
El gel fa la mateixa funció que les barretes energètiques però amb altres avantatges: és menys engorrós, és més fàcil de portar i proporcionen energia de manera molt ràpida, motiu pel qual, estan especialment indicats per a la pràctica de la bicicleta.


Per tant, ara ja saps que cansar-te tan sols és una opció.




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.