miércoles, 21 de noviembre de 2012

Noves sortides amb Republik Bikes aquest cap de setmana

Bon dia!

Com cada dimecres, a Republik Bikes no ens podem estar d'explicar-vos totes les coses que hem preparat per a que tingueu un cap de setmana la mar de distret tot divertint-vos i fent esport!

A banda de la sortida de running setmanal avui dimecres 21 de novembre a les 20:00 hores (ja sabeu que ens trobarem a la porta de la botiga per fer footing a un ritme suau), hem programat una pel proper dijous!

Apunta't aquí.


Dijous 22 de novembre ens trobarem tots a les 19:00 hores a la porta de la botiga amb les bicis. Farem una sortida nocturna fins al Puig com vosaltres vulgueu per què farem dues rutes cap al Puig: una de ritme més fort i l'altre de ritme més tranquil! I sobretot, molt important: porteu llums.

Apunta't aquí.

Finalment, diumenge 25 de novembre no ens podeu fallar! Ens trobarem a les 08:00 del matí a la porta de la botiga i anirem cap a la zona de l'Obac. El ritme serà d'un nivell mig- alt i la pujada serà per pista i la baixada per corriols i altres. Però no us preocupeu! Si teniu por a fer tard per anar a votar, us donarem unes quantes dreceres per a qui vulgui tornar abans!

Apunta't aquí.

Així doncs us esperem avui dimecres, dijous i diumenge!
Seguim rodant!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.