lunes, 26 de noviembre de 2012

Republik Bikes i un altre cap de setmana divertit!

Bon dia!

Com bé ja sabeu, toca una mica de resum de les activitats que Republik Bikes va organitzar aquesta setmana passada per poder-vos explicar com les fem i com de bé ens ho passem per què algun dia us animeu a provar-ho!!

16 ciclistes es van animar a acompanyar-nos a la sortida que vam fer diumenge 25 de novembre per la zona de l'Obac. Cal felicitar-los pel gran treball realitzat: 50 quilòmetres de ritme suau però constant, esquivant corriols i mantenint el bon humor durant tot el matí. Va ser fantàstic!

Ah! I des d'aquí volem felicitar a la Raquel pel seu retorn! No ens tornis a deixar!! ;)






Fem impressió, oi?


Però això no va ser tot per què Republik Bikes també organitza sortides entre setmana! Com per exemple la del dijous 22 de novembre a les 19:00 hores. Republik va organitzar una sortida nocturna amb biciletes pels voltants de Sant Quirze. 
 
Però, hem de dir que heu de vigilar si voleu agafar la bicicleta a aquestes hores. Ara a l'hivern es fa fosc de seguida i no podem fer-nos gaire els valents per què a la carretera, si no portem llums, poden passar moltes coses. Per això, us recomanem que si sortiu a hores on no hi ha claror, porteu sempre unes bones llums a la vostra bicileta. A Republik us recomanem usar les Half Egg, de NaturalShine. No només per què són de les millors per aquest tipus de sortides sinó per què les tenim d'OFERTA FINS A FINALS D'EXISTÈNCIA. Aprofita l'ocasió: no et quedis sense sortides divertides nocturnes per falta de llums!!!


Mireu quin goig fèiem!!

I com sempre, no us perdeu totes les fotos de les sortides i altres articles interessants en el nostre Facebook!



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.