martes, 13 de noviembre de 2012

Republik Bikes ha tingut un cap de setmana intens (II)

Republikbikeros!

D'entrada, recordeu que a Republik Bikes seguim amb les nostres sortides de runners dels dimecres, així que el proper 14 de novembre, per aquells que us vulgueu iniciar en el món del running, us hi esperem!

Com ja esmentàvem en l'anterior post, el cap de setmana passat van ser uns dies molt intensos, plens d'activitats i sortides! No només vam fer la màster i la sortida per Collserola sinó que, a més a més, diumenge, dia 11 de novembre vam fer dues activitats:

D'entrada, vam realitzar una pedalada des de Barcelona fins a Sitges. El nostre company Edu Guillén va participar en companyia de la Sílvia Campillo i els seus amics. Malgrat la pluja va acompanyar la pedalada, va haver-hi molta diversió! Fins i tot es van fer famosos i El Mundo Deportivo els va treure a les seves pàgines.

Els nostres companys a El Mundo Deportivo



Però les activitats del diumenge no acaben aquí! En una altra banda, es va fer una sortida per Collserola amb 14 participants que van aconseguir esquivar la pluja pels corriols de la Serra de Galliners i a zona de Collserola/ Puigmadrona. I com no, vam disfrutar moltíssim!

Els participants amb la nostra imatge ja típica de família :)


Però aquí no s'acaben les nostres activitats! I és que també hem participat en la mitja marató de Sant Sebastià Behovia 2012. Vam córrer sota una pluja torrencial a sis graus de temperatura però la vam acabar ja que no anàvem sols: vam córrer conjuntament amb els Runcerclats.




Sort dels impermeables!







 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.