jueves, 8 de noviembre de 2012

Republik Bikes us mostra "les entranyes de les muntanyes"



Com que avui ja som dijous i això vol dir que el cap de setmana ja s'acosta... a Republik Bikes necessitem informar-vos JA de les sortides que farem aquest cap de setmana! I és que seran genials, divertides i, sobretot, envoltades de natura!!

D'entrada ja us heu de reservar el matí del dissabte 10 de novembre, concretament de 08:30 a 12:30 hores. Al llarg d'aquesta estona, tots els que us apunteu descobrireu l'interior de les muntanyes a través d'una ruta d'un nivell tècnic difícil i de la mà del Germán, el qual no ens ha volgut explicar res més sobre el lloc i els paratges que us esperen! Només ens ha dit que "us descobrirà les entranyes de la muntanya". Així doncs, sorpresa!


Per altra banda, els que encara no aneu amb bici per rutes de nivell tècnic difícil no us heu pas de preocupar: a vosaltres us toca reservar el diumenge 11 de novembre a les 08:00, que anirem per Collserola. Com en la sortida del dissabte, també farem una ruta en la qual esquivarem pistes, corriols i triales complicades però d'un nivell molt més assequible que el del dissabte així que nois i noies... no hi ha excusa per no venir!!

Com sempre ens trobarem a la porta de la botiga de Republik per começar les rutes i us podeu apuntar a les sortides a través del nostre Facebook en els següents enllaços!

Dissabte 10 de novembre
Diumenge 11 de novembre






No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.