jueves, 20 de diciembre de 2012

Abans del Nadal, sortides amb Republik Bikes!

El Nadal ja s'acosta i sabem que tots esteu nerviosos per rebre els regals, per fer-los, pels adornaments ... i per sortir amb Republik Bikes!!

No su podeu perdre les sortides que fem aquest cap de setmana abans del 25 de desembre: prepareu el vostre estòmac pels canelons amb la sortida nocturna que fem avui dijous 20 de desembre: com sempre, cal estar a la porta de la botiga de Republik  a les 19:00 hores i heu d'anar ben preparats amb les llums pertinents per què pujarem cap al Puig i tornarem a casa a les 21:45 aproximadament. Així que ja podeu avisar als papis de l'hora que arribareu a casa per sopar ;)

Apunta't-hi al nostre Facebook!



A banda d'això, cal que tingueu en compte la sortida del diumenge 23 de desembre, molt necessària per afrontar els dinars i sopars del 24, 25 i 26 de desembre! Aquesta vegada, el diumenge 23 anirem fins a la Serra de Marina fins a Orrius, un passeig la mar de bonic i la mar d'interessant biciclísticament parlant! A més, gaudireu tota l'estona de vistes al mar des de la carena de la serra. 
Per altra banda, els de la ruta de nivell baix sortiran amb els de la ruta de nivell alt (mateixa hora i mateix lloc) però es desviaran cap al fòrum a fer unes braves. Per a qui vulgui gaudir d'un diumenge d'esport i assolellat recomanem aquesta sortida ja que serà una ruta de nivell tot pla.

Apunta't-hi al nostre Facebook!




I a banda d'això, només ens queda dir-vos quatre cosetes més:
- Recordeu que al nostre mur del Facebook hi ha un concurs en marxa i que necessitem de la vostra col·laboració per a decidir el guanyador
- Heu de venir a les sortides: us volem desitjar Bon Nadal en persona!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.