jueves, 27 de diciembre de 2012

Un cop passat el Nadal...

Un cop passat el Nadal, Republik us convida amb tota la seva bona fe a seguir participant de les activitats que tant ens agrada muntar!

D'entrada ja no ens podeu fallar a la sortida que fem demà 28 de desembre (com sabeu dia dels Sants Innocents) per què serà una de les sortides més divertides del 2012! Sortirem com sempre a les 08:00 del matí des de la porta de Republik i anirem pedalejant cap a Rellinars.

Apunta't-hi!

Però ja sabeu que això no és tot i que falta que us informem de la sortida ja fixa dels diumenges. Aquest proper 30 de desembre ens trobarem també a les 08:00 del matí a la porta de la botiga i anirem a Castell de Pera on, per si no sabeu on para, aquí teniu el trac. I ja sabeu que si us diem que us apunteu és per què estem encantats que vingui tothom! Per això, tenim tres de rutes que s'adapten a vosaltres:
D'entrada, la normal i marcada pel trac, una segona que fa la ruta del trac però es desvia al final per tornar abans a casa i una tercera que la poden fer els principiants o aquells que vulguin pedalejar a un ritme més pausat.

Apunta't-hi!

I ja per acabar, com alguns de vosaltres sabeu, abans de menjar el caldo de Nadal i els canelons de Sant Esteve, a Republik vam organitzar un parell de sortides el mateix diumenge 23 de desembre.

La primera d'elles és la que ens va portar per dos camins:
Els que van fer una ruta més tranquil·la i pausada van anar fins al fòrum on cal remarcar la seva valentia i esforç: alguns d'ells estaven indisposats!
Els nostres valents del fòrum!



Mentre que els que es van atrevir a fer la ruta llarga i complicada van anar a la Serra de Marina, a Orrius, on van gaudir d'un dia molt bonic, assolellat i de bona temperatura malgrat ser ja a l'hivern!

Els nostres valents d'Orrius!


Finalment destacar la proesa de quatre "bojos" que es van atrevir a anar des de la porta de la botiga de Republik fins a la Mola... corrent!! Un cop dalt, es van trobar amb les seves famílies on vabn gaudir d'un esmorzar com déu mana.
Foto de família a dalt de La Mola

Ànims companys!!



Vols veure més fotos?
No t'ho pensis més i vine a formar part del nostre equip!


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.