lunes, 10 de diciembre de 2012

Republik Bikes sorprèn els seus bikers!

Bon dia!

Republik Bikes ha fet grans sortides aquest cap de setmana, una d'elles, amb un parell de sorpreses: la ruta mateix (ja que no es va saber fins el mateix dia) i el posterior esmorzar amb cara i ulls que vam fer amb tots els bikers!

Aquesta ruta sorpresa la vam fer el passat diumenge 9 de desembre. Com sempre, ens vam trobar a les 08:00 a l'entrada de la botiga i vam anar cap al Puig de la Creu per la variant dels bombers i les seves rampes amb dos grups: els de la ruta llarga, que van fer 43 km i 100 metres de desnivell positiu i els de la ruta més curta de 38 km on alguns van pujar al Puig però d'altres no.
Això sí, vam estar tots ben junts en el moment d'esmorzar!!

Tot a punt per començar a endrapar!




Però això no és tot! Aquesta setmana i degut al pont vam suspendre la sortida de runners però en vam fer una de molt original el dijous 6 de desembre. Ens vam trobar a les 08:00 a la porta de Republik i vam anar cap al poble d'Ullastrell per pujar a l'ermita de Sant Pere Sacama, en total, uns 62 km i uns 1.600 metres! A més, vam tenir anècdota incorporada: el nostre guia, el senyor Albert, se'ns va perdre. Sí. Portava dos GPS però ell va decidir que es perdria durant una bona estona!

 Els nostres grans valents!

Vas venir amb nosaltres? Busca't a l'àlbum del nostre Facebook!


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.