lunes, 17 de diciembre de 2012

Gran sortida amb el gimnàs Qwellness aquest cap de setmana!

Bon dia!

Avui tenim algunes coses per explicar per què aquest cap de setmana passat va ser realment intens!

D'entrada cal mencionar els valents runners que treballen cada dimecres amb nosaltres! Aquest dimecres 12 de desembre érem cinc valents que vam córrer a nivell suau per seguir el rodatge. Esperem, però, que la xifra augmenti aquest proper dimecres 19 de desembre!!

El dia que ningú ens va fallar va ser el passat divendres 14 de desembre quan vam fer una sortida conjunta amb el gimnàs Qwellness i els nostres Republik Bikeros! Simplement una sortida molt memorable de 30 km per Can Torres!! La sortida, que era nocturna, estava amenaçada per pluja però tots els 15 participants van fer el cor fort i van aguantar fins a la fi, moment que vam celebrar amb un sopar (per llepar-se'n els dits) al restaurant La Cerdanya de Sant Quirze.

Moment de la recompensa: a punt d'endrapar!


El resum, però, no acaba aquí: el passat 16 de desembre vam fer la nostra tradicional sortida dels diumenges! Aquesta vegada la sortida la vam fer pel Pla del Trullàs i com sempre, vam arribar a la meta a través de dues rutes. La ruta llarga constava de 80 km mentre que la curta (o suau) tenia aproximadament la meitat. El bo de tot? L'esmorzar que vam fer a dalt de tot de la muntanya, allà on hi ha el Dolmen. Dir que les vistes eren impressionants és quedar-se curt!

Alguns dels Republikeros a la cima!

Com sempre,

si voleu veure més fotos, les trobareu aquí.
Us esperem a les pròximes sortides que anirem anunciant tant al bloc com al nostre Facebook.
I si voleu saber més coses de nosaltres, no deixeu de visitar-nos!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.