miércoles, 12 de diciembre de 2012

Republik Bikes torna a fer una sortida conjunta amb el gimnàs Qwellness

A Republik ens va agradar tant la sortida que vam fer amb el gimnàs Qwelness de Sabadell que hem decidit repetir!

I ho farem precisament amb una sortida nocturna el proper divendres 14 de desembre. Teniu dues opcions: podeu venir a les 18:15 a la porta de la botiga de Republik o bé podeu anar a la porta del gimnàs Qwelness a les 18:30 que, és des d'allà, on sortirem tots junts.
Farem dues rutes: una primera de nivell fàcil (30 km i desnivell de 600) i una altra ruta de nivell mitjà (40 km i desnivell de 800). Això sí, amb sopar incorporat (si vols, és clar!) a les dues rutes!!

Per més informació sobre material, rutes i sopars varis, feu una ullada al següent enllaç.




Per altra banda, no podem faltar per res del món les nostres sortides dels dimecres de Runners!! Avui, com sempre, a la porta de la botiga per anar fent rodatge i anar escalfant per una altra de les sortides que ja són típiques Republik del proper diumenge 16 de desembre a les 08:00!. El diumenge anirem al Pla del Trullàs amb la bici, des d'on podreu gaudir d'unes extraordinàries vistes mentre esmorzeu!! Per tant, SOBRETOT: Cal portar l'esmorzar de casa!

I pels que us vingui de gust venir però creieu que necessiteu un nivell una mica més suau, cap problema: ja sabeu que cada diumenge surten dues rutes, una de les quals és de nivell més accessible! Aquest diumenge la ruta tranquil·la serà d'uns 30 km amb poc desnivell.

I aquesta vegada, abans d'acomiadar-nos no ens volem oblidar del Tom: gràcies per tots els tracks que ens deixes!!! Mireu, per exemple, el del diumenge. Oi que és bonic??

Apunta't a la sortida en el nostre Facebook!



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.