lunes, 3 de diciembre de 2012

Republik manté el ritme durant els caps de setmana

Bon dilluns!

Avui com sempre, a Republik Bikes ens agradaria explicar-vos què hem fet aquest cap de setmana passat per què sempre estem fent coses i, com sabeu, no serien el mateix sense vosaltres i per això ens agrada recordar-vos en dies tan durs com ho són els dilluns!

El diumenge dia 2 de desembre vam fer una sortida la mar de sonada: 16 valents i valentes ens vam congregar a les 08:00 del matí a la porta de Republik Bikes per anar a la zona de l'Obac: quan ens vam trobar estàvem a 3 graus negatius!! I no només els nostres valents i valentes van desafiar el fred sinó també els obstacles de corriols i pujades pels que vam passar els de la ruta llarga! Per què com ja sabeu, a Republik fem un parell de rutes a la vegada: la llarga i la curta, que és una mica més pausada i de menys quilòmetres cosa que els hi dóna temps per anar a esmorzar! ;)


Els valents i valentes que, en aquests moments, només pensaven què per què estaven aquí a menys tres graus! 


I no només això: a Republik ens agrada mobilitzar-nos sempre i per això, el passat dijous 29 de novembre vam fer una sortida nocturna cap al Tibidabo, també, amb bicicleta. Va ser molt divertida i, malgrat el fred, els nostres ciclistes cada dia es tornen més professionals!

Els grans noctàmbuls!


I ja per acabar les sortides (de la setmana passada per què per aquesta ja n'estem preparant de noves), destacar la sortida de runners que fem cada dimecres religiosament a les 19:00 hores de la tarda. A més a més, és un nivell perfecte per a aquells que vulgueu fer exercici però us falti rodatge!
 
Quins grans homes! Ens agradaria augmentar el grup però! ;)


Vosaltres sabeu que en les sortides sempre us acompanyen. Per a que seguiu confiant en nosaltres, us pengem també la sortida que van fer tres dels nostres membres de Republik Bikes per la Serra de la Tramuntana, a Mallorca. Van suportar no només el fred sinó també la granissada (feia mal dia) amb bon humor i amb un ritme constant. Per a què veieu que esteu en bones mans!!
 
A la foto, els nostres fantàstics Toni, José i Lluís!!
 

I com sempre, totes les fotos, al nostre Facebook. Hi sou?

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.